Общи условия

ПРЕДМЕТ

Тук се съдържат Общите условия, съгласно които ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД предоставя продукти и услуги на потребителите си, посредством уебсайт essentia.bg. Тези условия обвързват всички потребители и уреждат правилата за използването на essentia.bg, включително сключването на договор за покупко-продажба на стоки и услуги от онлайн магазина към този уеб сайт.

Със зареждането на домейна на essentia.bg, неговите поддомейни и/или чрез заплащане ползването на платени продукти и услуги предлагани на Сайта, Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава, да спазва настоящите Общи условия.

Essentia.bg препоръчва внимателно да се запознаете с Общите условия, преди да използвате нашата уеб страница. Ако не приемате тези Общи условия, не трябва да използвате essentia.bg.

  ДЕФИНИЦИИ:

  • ПРОДАВАЧ – ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД. Продавачът е лицето, с което Потребителят сключва договор за продажба от разстояние на конкретна стока (артикул) в електронния магазин.

  • САЙТ – домейна essentia.bg и неговите поддомейни

  • ПОТРЕБИТЕЛ – всяко физическо или юридическо лице, което използва сайта essentia.bg по какъвто и да е начин, включително но не само като го разглежда, прави поръчки от него, купува, връща стоки и др.

  • ПОРЪЧКА – електронен документ, представляващ комуникационна форма между Продавача и Потребителя, чрез който последният заявява на Продавача, през Сайта, намерението си за закупуване на Стоки и/или Услуги от essentia.bg

  • ДОГОВОР – представлява сключения от разстояние договор между Продавача и Потребителя за покупко-продажба на Стоки и/или Услуги от Сайта, неразделна част от който са настоящите общи условия за ползване на Сайта.

  • СТОКИ И УСЛУГИ – всеки предмет на договора за покупко-продажба от Сайта.

  • СПЕЦИФИКАЦИИ – всички характеристики и/или описания на Стоките и Услугите, така както са посочени в Сайта.

  КУРИЕР – търговец, който физически доставя закупената стока до посочен от Потребителя адрес и работи при изискванията на Закона за пощенските услуги.

  ИЗВЕСТИЕ – електронни информационни съобщения, отнасящи се до продавани в електронния магазин стоки през определен период от време, които може да са поместени на Интернет страницата, а може и да се изпращат по електронната поща на Потребител.

  ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА

  „ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД“ е дружество, регистрирано в Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, ул. Плиска 13 вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 205702073.

  Данни за кореспонденция: гр. Варна, ул. Плиска 13 ; тел. +359 88 5162621 и email: office@essentia.bg

  ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ДАННИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  essentia.bg обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че essentia.bg има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да обслужи и изпълни поръчките на Потребителя, на essentia.bg е необходимо приемането на следните данни:

  – име и фамилия;

  – e-mail;

  – телефон за връзка;

  – адрес за фактура и доставка;

  – пощенски код;

  – интернет протокол (IP).

  В последствие Потребителят има възможност да коригира тези данни от своя личен профил, в случай че е създал такъв. Ако Потребителят прави поръчка като Нерегистриран потребител, при необходимост данните по нея могат да бъдат коригирани чрез обаждане към консултантите на office@essentia.bg на тел: +359 885162621

  Данните, които essentia.bg получaва при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за обслужването на Потребителя – приемане и изпълнение на поръчки, абонамент за новини, връзка с Потребителя в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на онлайн магазина. Essentia.bg гарантира, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани  за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

  Потребителският профил може да бъде изтрит от системата на essentia.bg, заедно с прилежащите към него данни, при желание от страна на Потребителя.

  ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА НА ESSENTIA.BG

  Eсентиа България ООД (наричан по-долу „Продавач“), като разпоредител с този интернет сайт essentia.bg, Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

  Разглеждането на елeктронния магазин essentia.bg  е напълно свободно и достъпнo.

  Регистрацията на потребителски профил в essentia.bg НЕ е задължителна  – клиентът може да използва сайта, да прави поръчки или да задава въпроси посредством предоставената контактна форма без да има създаден личен профил в сайта.

  Всяко използване на този Сайт означава, че Вие сте се запознали с общите условия за използването му и сте се съгласили да ги спазвате безусловно.

  Общите условия могат да бъдат променени едностранно от ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД по всяко време чрез актуализирането им. Тези промени влизат в сила незабавно след публикуването им на Сайта и са задължителни за всички потребители/клиенти.

  Essentia.bg има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени.

  Посочените цени в Сайта са валидни само при покупка онлайн и е възможно да се различават от цените във физическите фирмени магазини. Цените са крайни, в лева (BGN) и не включват цена за доставка.

  ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД има правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време, без да дължи предварително оповестяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора.

  При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

  Продавачът ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД организира доставянето на поръчаните стоки, прехвърлянето на собствеността и гарантира правата на Потребителите, предвидени в закона, в рамките на добросъвестността, възприетите в практиката, потребителското или търговското право критерии и условия.

  Договорът за продажба от разстояние между ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД и Потребителя се счита за сключен след потвърждаване и изпращане на дадената поръчка от страна на ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД. Потвърждаването на сключен с ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД договор от разстояние, включително и на свързаната с това информация, се извършва на предоставената от купувача електронна поща.

  РЕГИСТРАЦИЯ 

  Потребителят си създава регистрация чрез попълване на валидна електронна поща (e-mail) и парола. След успешна регистрация има възможност:

  • да допълни данните в личния си профил, в секция „Адреси“, с всички необходими детайли за осъществяване на поръчка: име, телефон, адрес за фактуриране, адрес за доставка. Тези данни ще бъдат съхранени в профила на клиента и ще бъдат автоматично попълнени при всяка следваща поръчка.
  • да попълва необходимите детайли при подаването на всяка индивидуална поръчка

  Детайлите по профила могат да бъдат коригирани във всеки един момент от секция „Моят профил“. Ако корекцията трябва да важи само за конкретната поръчка, това може да се случи във финалната фаза на поръчката.

  След регистрация Потребителят придобива потребителско име и парола, като essentia.bg препоръчва да се пази тяхната конфиденциалност. 

  ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ

  За да използва essentia.bg за сключване на договори за покупко-продажба на стоки, Потребителят следва да въведе избрани от него име и парола за отдалечен достъп, с което се счита, че е приел настоящите общи условия. Приемане на настоящите общи условия се извършва и при финализиране на всяка поръчка от страна на Потребителя.

  Сайтът предоставя възможност и за поръчка без извършване на регистрация (като гост). В този случай поръчващият без регистрация Потребител приема тези общи условия в момента на финализиране на поръчката от негова страна.

  С попълване на данните си в страницата за разплащане и натискане на бутона „Потвърди поръчката“, Потребителят декларира, че е запознат с тези общи условия, съгласен е с тяхното съдържание и се задължава безусловно да ги спазва.

  Потребителите сключват договора за покупко-продажба на стоките в сайта essentia.bg чрез извършване на следните стъпки:

  • Влизане в системата за извършване на поръчки в сайта essentia.bg
  • Избор на един или повече продукти от сайта и добавянето им в списък (кошница) за пазаруване.
  • Въвеждане на необходимите данни за индивидуализация на Потребителя като страна по договора.
  • Предоставяне на необходимите за извършване на доставка данни.
  • Избор на метод на плащане.
  • Финализиране на поръчката.

  При успешно направена поръчка, Потребителят получава потвърждение на поръчката чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес. В потвърждението по имейл се посочва поръчаната стока, номерът на поръчката, датата и часа, в който е направена поръчката. Потвърждение по телефон се извършва само, ако е необходима допълнителна информация или уточнение относно поръчката.

  В случай, че поръчаната стока не е в наличност, консултантът уведомява Потребителя по имейл или чрез телефонен разговор. Ако Потребителят не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока, или неналичният продукт да бъде изпратен на по-късен етап, поръчката може да бъде анулирана.

  Поръчки в електронния магазин essentia.bg се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

  Работното време на консултантите на онлайн магазин essentia.bg е:

  От понеделник до петък: от 10:00 до 18:00 часа.

  Почивни дни: събота и неделя и официални празници

  Поръчки, получени без коректни данни на купувача (Потребителя) или липсващи такива, се анулират.

  ДОСТАВКА

  След като в essentia.bg постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя с имейл за успешно приетата поръчка.

  Доставката на стоките, поръчани от essentia.bg, се извършва на територията на България чрез куриерска фирма Спиди, на посочен от Потребителя адрес или в офис/автомат на куриерската фирма, спрямо избора на Потребителя. В някои случаи е възможно да се използва куриер или тип услуга, различни от горепосочените, като срокът за доставка може също да е различен. 

  Цената на доставката е фиксирана: 6.50лв. до адрес в България и 5.00 лв. до офис/автомат на куриерската фирма, независимо от броя на поръчаните продукти и е крайна, т.е. включва и всички свързани такси като такса наложен платеж/ паричен превод, застраховки и др. Essentia.bg поема разликата до реалната стойност на куриерската услуга за своя сметка, ако има такава.

  Стандартен срок за изпълнение: 1 до 3 работни дни (в този срок не влиза времето за изпращане до адрес на куриерската фирма). Поръчки не се обработват и изпращат в събота, неделя и през официални празници.

  Потребителят поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката от куриера на Спиди.

  При неточни данни, предоставени от Потребителя, за адрес на доставка и/или телефон или отсъствие на Потребителя на адреса, както и при невъзможност за доставяне на стоката поради причини, независещи от Продавача, стоката се връща и остава в складовете на Продавача. В този случай стоката не се пази за Потребителя, освен ако не е заплатена предварително. При предварително заплатена стока, същата се пази в срок от 15 дни от връщането й, а след изтичането на този срок и ако Потребителят не я потърси от Продавача, то Продавача ще върне полученото плащане, с изключение на сумата, изразходвана за доставка и съхранение. При неточни или сгрешени данни, предоставени от Потребителя за адрес на доставката,  при което стоката бъде изпратена на грешен адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката са за сметка на Потребителя.

  В случай, че стоката не бъде доставена на Потребителя в рамките на посочения срок на доставка, то на Потребителя не се дължи обезщетение. Причини, които биха забавили доставката извън рамките на посоченото в сайта време за доставка е: натоварване и брой поръчки за периода над средното и над обичайното за Продавача; вина в куриерската фирма като например ненавременна организация на куриера, прекомерна натовареност на куриера, непредвидими технически и информационни проблеми при куриера или метеорологични условия възпрепятстващи куриера; непредвидими технически проблеми в системите на Продавача; вина в доставчиците на Продавача, от които последният се снабдява с продукта; лоши метеорологични условия и др. форсмажорни обстоятелства, които биха попречили на нормалната организационна дейност на Продавача.

  Потребителят трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването и ако не отговаря на изискванията да уведоми за това незабавно Продавача. Ако Потребителят не уведоми Продавача стоката се смята за одобрена като съответстваща на изискванията, освен за скрити недостатъци.

  В случай, че при доставяне на стоката Потребителят желае да я откаже и да не я приеме, разходите за транспорт в двете посоки са за негова сметка.

  ПЛАЩАНЕ

  Essentia.bg приема следните методи на плащане:

  • Пощенски паричен превод – плащане в брой на куриера при доставката ( важи само за доставки на територията на България).

  • По банков път по сметка:

  IBAN: BG62BUIN95611000666040

  ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД издава фактура при поискване от Потребителя чрез посочване на данни за фактура в полето за коментар преди финализиране на поръчката. При използване на услугата „Пощенски паричен превод“ (плащане на куриер при получаване) към фактурата се прикрепя бележката от куриера.

  ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И УСЛОВИЯ НА ВРЪЩАНЕ

  На основание чл. 50 от ЗЗП всеки, който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи (с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП) в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя.

  Потребителят може да върне  закупените от essentia.bg продукти в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

  • Продуктите да са в оригиналната си опаковка.
  • Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване.
  • Да бъде включена оригиналната фактура или поръчка, с която Потребителят е получил продуктите (с поръчката си Потребителят получава придружаващ документ – разписка за пощенски паричен превод при плащане при доставка/чрез наложен платеж/ или фактура по желание);

  Разходите по връщането на продуктите са за сметка на Потребителя.

  Продуктите могат да бъдат заменени с други или да се възстанови стойността им, ако Потребителят не желае замяна. В гореупоменатия случай essentia.bg възстановява стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставкa, се възстановяват по обсъден с Потребителя начин в срок до 14 дни от датата, на която Потребителят е уведомил за неговия отказ от поръчка. С приемането на настоящите общи условия, Потребителят изрично се съгласява възстановяването на каквито и да било суми от страна на Продавача, независимо от причината, да се извършва по предоставена от него банкова сметка.

  Правото на отказ по чл. 5.1. не се прилага в следните случаи:

  • за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;
  • за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;
  • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;
  • за доставка на стоки, които след като са били доставени и поради естество им са се смесили с други стоки, от които не могат да бъдат отделени;

  Стоките следва да се изпращат без наложен платеж. Адрес за връщане на продукти: бул. Приморски 27, Варна, 9000, офис на СПИДИ, Тел: +359 885162621.

  При приемане на върната стока от Потребителя, ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД си запазва правото да провери продуктите за щети и въздействия причинени от евентуално необичайно ползване от страна на Потребителя или свързано с него лице. При наличие и установяване на такива щети, ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД ще направи прихващане от сумата за възстановяване, съобразно оценката на констатираната щета и съгласно чл. 55 ал.4 от ЗЗП.

  Потребителят се задължава да върне стоката в търговски вид. Търговски вид означава вид, който да позволява последващата продажба на стоката като нова. Разопаковането на стоката следва да не е довело до очевидно нарушаване на търговския вид на стоката. В случай на нарушен търговски вид на стоката, Продавачът има право по своя преценка да откаже да приеме отказ от договора или да начисли на Потребителя разходи за възстановяване на стоката в търговски вид. Съгласно чл. 55, ал. 4 от ЗЗП, Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране.

  ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

  Продавачът предприема мерки за защита на личните данни на Потребителя съгласно Закона за защита на личните данни.

  От съображения за сигурност на личните данни на потребителите, essentia.bg ще изпрати данните само на e-mail адрес, който е бил посочен от Потребителя в момента на регистрацията.

  Ползвателят или Потребителят на essentia.bg се съгласява, че Продавачът има право да изпраща по всяко време електронни съобщения към Ползвателя или Потребителя, включително и бюлетин или предложения за покупка на стоки, докато е налице регистрация на Ползвателя или Потребителя в електронния магазин essentia.bg.

  Ползвателят или Потребителят се съгласява, че Продавачът има право да събира, съхранява и обработва данни за поведението на Ползвателя или Потребителя при използването на електронния магазин на Продавачa, a именно essentia.bg.

  Във връзка със защитата и обработката на личните данни на потребителите, Продавачът е разработил и публикувал на сайта си Lavandula.bg „Политика за поверителност (GDPR)”

  ОТГОВОРНОСТ

  Отговорност за недостатъци на стоката, за изпълнение на договора за продажба от разстояние, както и за възстановяване на платени суми, носи Продавачът на стоката.
  ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД не носи каквато и да е отговорност пред трети лица, ако такова лице сметне, че публикувана на електронния магазин информация нарушава нечии авторски права или други права на интелектуалната собственост.

  ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД не носи отговорност за каквито и да било претърпени от Потребителя или от трети лица вреди, настипъли в резултат на форсмажорни обстоятелства или такива, които са извън контрола на ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД.

  За избягване на всякакви съмнения, във всички останали случаи отговорността на Продавача е ограничена максимум до стойността на поръчаната и платена стока.

  ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН И ИЗВЕСТИЯ

  Когато Потребител се регистрира в електронния магазин, като създаде Профил на Интернет страницата, приемайки Общите условия, той се съгласява да получава на електронната си поща брошури и/или известия от ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД, както и съобщения относно поръчки на стоки и потвърждения за промяна на неговите данни.

  Потребителят може да се откаже от получаване на брошури и/или известия на електронната си поща по всяко време, чрез изпращане на имейл до ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД с изрично искане за неполучаване на брошури и/или известия.

  ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД си запазва правото да избира към кого да изпраща брошури и/или известия, както и да премахне от своята база данни Потребител, който е дал своето съгласие да получава брошури и/или известия.

  ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД включва в брошурите и/или известията само рекламна информация, отнасяща се до продавани в магазина стоки.

  ПОЛИТИКА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА БИСКВИТКИ

  Бисквитките са файлове с информация, които се съхраняват на компютъра на Потребителя, и в които се записва как той се движи в даден уеб сайт, така че когато отново го посети, да представи определени опции, базирани на съхранената информация от последното му посещение. Бисквитките могат да се използват за анализ на трафика, както и за рекламни и маркетингови цели. Те се използват от повечето уеб сайтове и не вредят на операционните системи.

  Ако Потребителят желае да промени или провери какъв тип бисквитки приема, може да го направи в настройките на браузъра, който използва. Може да блокира всички или определени бисквитки във всеки един момент, като активира настройката на браузъра, която позволява тази дейност. Но ако блокира всички бисквитки (включително основни), няма да има достъп до всички или някои части от essentia.bg

  Бисквитките служат на ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД да разбере как Потребителят използва сайта essentia.bg. Този анализ помага на ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД да развива и подобрява сайта, както и продуктите и/или услугите и да предлага това, от което даденият Потребител се нуждае.

  Бисквитките биват/ могат да бъдат разделяни на/:

  • Сесийни бисквитки: Те се съхраняват на компютъра на Потребителя само по време на уеб сесията и автоматично се изтриват, когато се затвори браузъра – съхраняват анонимен идентификационен номер на сесията, който позволява на Потребителя да сърфира в сайта, без да се налага да се логва във всяка страница и не събират никакви лични данни от компютъра на Потребителя.

  • Постоянни бисквитки: Постоянната бисквитка се съхранява под формата на файл на компютъра на Потребителя и остава там, когато се затвори уеб браузъра. Бисквитката може да бъде прочетена от сайта, който я е създал, когато Потребителят го посети отново.

  • Необходими бисквитки: Тези бисквитки са от съществено значение, за да можете ефективно да се използва даден сайт, например когато Потребителят купува продукт и/или услуга и следователно не могат да бъдат изключвани. Без тези бисквитки услугите, които са на разположение на нашия сайт, не могат да бъдат предоставени. Тези бисквитки не събират информация за Потребителя, която да бъде използвана за маркетинг или за запомняне на мястото за достъп до интернет.

  • Функционални бисквитки: Тези бисквитки позволяват на Продавача да наблюдава и подобрява ефективността на сайта essentia.bg. Те му позволяват да отчита посещенията, да идентифицира източниците на трафик и да види кои части от сайта са най-популярни.

  • Маркетингови бисквитки: Teзи биcĸвитĸи е възможно да бъдат зaдaвaни oт peĸлaмни екипи на ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ ООД и/или рекламни пapтньopи. Te мoгaт дa бъдaт изпoлзвaни зa cъздaвaнeтo нa пpoфил нa интepecите на Потребителя и пoзвoлявaт пoĸaзвaнeтo нa peĸлaми и cъoбщeния извън essentia.bg нa дpyги caйтoвe. Te paбoтят чpeз yниĸaлнo идeнтифициpaнe нa бpayзъpa и ycтpoйcтвoто на Потребителя. Πpи блoĸиpaнeтo им, последният няма дa пoлyчaвa т.нар. „нacoчeнa“ peĸлaмa.

  ДРУГИ УСЛОВИЯ

  Потребителят и Продавачът се задължават по време и след изтичане на периода на договора да не правят публично достояние писмена или устна кореспонденция проведена между тях.

  За неуредените в този общи условия въпроси се прилагат законите на Република България.

  АЛТЕРНАТИВНО РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

  Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6;  тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0879881572 ; уебсайт: www.kzp.bg.

  При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби, при които не е постигнато споразумение, Потребителят може да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове е предоставена в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адрес https://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.

  Настоящите Общи условия са приети от управителя на ЕСЕНТИА БЪЛГАРИЯ  и последната промяна в тях е от 07.02.2024г.

  0
   0
   Количка
   Количката е празнаВърни се в магазина